Experience is the teacher of all things

Mensen inspireren het beste uit zichzelf te halen, dat is waar Eminence Trainingen voor staat. Daarom worden alle trainingen gegeven door ervaren managers uit het bedrijfsleven. Met beproefde trainingsmethodieken, gebaseerd op 35 jaar internationale ervaring. Want wij geloven dat je het beste uit jezelf haalt met de ervaring van anderen. Matured Motivation Methods noemen we dat.

Bedoeld om te inspireren

Eminence Trainingen zijn bedoeld voor iedereen die invloed heeft op het bedrijfsresultaat. Dit kunnen leidinggevenden, managers en verkopers zijn, maar ook binnendienstmedewerkers of andere representatieve functies. Eigenlijk iedereen die andere mensen wil enthousiasmeren, motiveren en inspireren.

Voor effect op de lange termijn

Om het effect van de training ook op de lange termijn te realiseren, werken wij met het intervalprincipe, waarbij trainingsdagen worden afgewisseld met praktijkintervallen van circa 3 weken. In de tussenliggende periode kunnen de getrainde vaardigheden in praktijk worden gebracht. En tijdens de training is er ruimte voor evaluatie, aanscherping en doorontwikkeling.

Trainingen

Voor elk gewenst aantal deelnemers bieden we een oplossing. Alle trainingen worden in-company verzorgd. De training Management en Leiderschap en de training Verkoop bieden we ook aan op basis van open inschrijvingen.

Internationale partnerships

Eminence Trainingen werkt nauw samen met een selecte groep trainingsbedrijven in het buitenland, welke dezelfde filosofie en werkwijze hanteert. Heeft u vestigingen in het buitenland? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Waarom Eminence Trainingen?

    1. Eminence trainers zijn ervaren managers uit het bedrijfsleven
    2. De Eminence Trainingsmethodes bieden een beproefd effect op de lange termijn

      (gebaseerd op 35 jaar internationale trainingservaring)

    3. Eminence Trainingen inspireert mensen het beste uit zichzelf en anderen te halen

Experience Day

Neem de proef op de som en ervaar zelf hoe het is om een Eminence Training te volgen. Wij organiseren regelmatig een Experience Day waar u als beslisser zelf een oordeel kunt vormen over de werkwijze en inhoud van de trainingen. Gedurende de dag wordt op actieve wijze een aantal belangrijke thema’s uit onze trainingen samengevat en behandeld.

De Experience Day is geheel vrijblijvend. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Managers anno nu

De wereld verandert snel. De manager van nu geeft niet alleen leiding, maar is steeds vaker inspirator en motivator voor mensen om zich heen. Ongeacht of dit medewerkers, klanten, leveranciers of betrokkenen zijn. Het welzijn van uw bedrijf is belangrijk. Net zoals dat van de mensen om u heen, de omgeving waarin uw bedrijf zich bevindt en de wereld waarin we leven. In de wereld van nu ga je anders met elkaar om. Vertrouwen en de bereidheid elkaar te helpen zijn de basis van de nieuwe realiteit.

Eminence Trainingen maakt mensen bewust van de beslissende rol die ze in dit veranderende speelveld hebben.

Geert Strijker

“Ik wil mensen inspireren het beste uit zichzelf en anderen te halen”