Van Management naar Leiderschap

De Eminence Training Management en Leiderschap traint managers om op een inspirerende manier het beste uit zichzelf en anderen te halen. De huidige tijd vraagt om een andere manier van leidinggeven. Het is niet meer bepalend wie bovenaan in het organigram staat. Bepalend is wie zich als natuurlijke leider gedraagt. Wie is de inspirator en motivator die anderen in beweging krijgt? Management gaat niet meer over managen en leidinggeven, maar over leiderschap. Over een heldere koers varen, knopen doorhakken en anderen inspireren de juiste beslissingen te nemen.

Vergroot je invloed op mensen met een  training Management en Leiderschap

Doel van de training is mensen op sleutelposities te trainen om met de juiste combinatie van tools en instelling meer invloed krijgen op het gedrag van zichzelf en anderen. Hiermee wordt de persoonlijke effectiviteit vergroot.

Managementtraining door o.a. Geert Strijker

Thema’s training Management en Leiderschap

* Zelfmotivatie

* Sociale vaardigheden in een zakelijke context

* Visieontwikkeling

* Motivatie- en inspiratietechnieken

* Presentatietechnieken

* Creativiteitstechnieken

* Fuctionerings- en beoordelingstechnieken

* Leiderschapsprincipes

* Omgaan met emoties

* Verbale en non-verbale communicatie

* Vergadertechnieken

* Controleren en corrigeren

* Onderhandelingstechnieken

* Sollicitatiegesprek

* Zelfreflectie

* Creatieve verankering

* Persoonlijk actieplan

* Rationele en emotionele besluitvorming

* Gesprekstechnieken

* Visualiseringstechnieken

* Toekomstgericht managen

Matured Motivation Methods

Bij Eminence geloven we dat je het beste uit jezelf haalt met de ervaring van anderen. Daar hebben we een eigen methode voor ontwikkeld.

  1. Eminence trainers zijn ervaren managers die graag kennis en ervaring uit de praktijk delen met anderen.
  2. Eminence trainingen zijn ingedeeld en opgebouwd vanuit 35 jaar internationale ervaring.
  3. Door kleine groepen, intervallen en tussentijdse praktijkopdrachten neemt het effect voor de lange termijn toe. Daarom bestaat de training Management en Leiderschap uit 5 dagen in de eerste 3 maanden en de 6e dag een halfjaar later.

Honorarium open inschrijving

€ 3.060,- per deelnemer, exclusief BTW.

Inclusief 6 dagen training op een inspirerende locatie, met energieke lunches, gezonde tussendoortjes, praktijkopdrachten, naslagwerk en geheugenkaarten.

Honorarium in-company

Bij in-company trainingen wordt het honorarium afgestemd op de groepsgrootte en trainingswensen van de klant.

Experience day

Wilt u als beslisser ervaren hoe de Eminence trainingen uw organisatie succesvoller kunnen maken? Wij nodigen u van harte uit om vrijblijvend de Eminence Experience Day bij te wonen. Wij laten u dan graag op actieve wijze kennismaken met diverse elementen uit de verschillende Eminence trainingen, het lesmateriaal en de werkwijze.

Data

Bekijk de beschikbare data voor de trainingen met open inschrijving. U kunt ons ook altijd bellen op telefoonnummer +31 (0)85 06 53 722.

Offerte aanvragen

Vraag snel en vrijblijvend een offerte of aanvullende informatie aan. U kunt ons ook altijd bellen op telefoonnummer +31 (0)85 06 53 722.

Inschrijven

Gemakkelijk en snel inschrijven doet u direct online. U kunt ons ook altijd bellen op telefoonnummer +31 (0)85 06 53 722.

“Experience is the teacher of all things”

Julius Caesar