Iedere klant een ‘Ambassadeur’

Klantgericht communiceren is dé toegevoegde waarde van een onderneming of organisatie. Iedereen binnen het proces, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering, nazorg en service zijn mede bepalend voor het gevoel dat een klant ervaart en overhoudt na afloop. Het uiteindelijke doel van de training Klantgerichte Communicatie is iedere klant tot een ‘Ambassadeur’ te maken die je bij anderen aanbeveelt, of het nu om een product gaat of om een dienst.

Of het nu om een commercieel proces of dienstverlening gaat, een tevreden klant is het fundament voor een duurzame en tevreden relatie.

De training Klantgerichte Communicatie maakt mensen bewust van de rol en toegevoegde waarde die ze in dat proces hebben.

In-company

De training Klantgerichte Communicatie wordt altijd in-company gegeven. Dit heeft als voordeel dat de training kan worden afgestemd op de dienst, producten en functies van de deelnemers. Doordat zij ‘dezelfde taal’ spreken en een eenduidige manier van werken ontwikkelen, ontstaan er synergieën en een sterk team.

Alle elementen uit de training Klantgerichte Communicatie kunnen ook worden afgestemd op specifieke doelgroepen, zoals Overheid, Zorgsector en NGO’s.

Trainingsaspecten zijn o.a.:

 1. Zelfmotivatie
 2. Motivatie van anderen
 3. Effectief telefoongebruik
 4. Overtuigend en klantgericht optreden
 5. Gesprekstechnieken
 6. Klachtenbehandeling
 7. Afrondingstechniek
 8. Creativiteitstechnieken
 9. Planning
 10. Persoonlijk actieplan

Matured Motivation Methods

Wij geloven dat je het beste uit jezelf haalt met de ervaring van anderen. Daarom is de Eminence training Klantgerichte Communicatie ontwikkeld vanuit onze filosofie van Matured Motivation Methods:

 1. Eminence trainers zijn ervaren managers die graag kennis en ervaring uit de praktijk delen met anderen.
 2. Eminence trainingen zijn ingedeeld en opgebouwd vanuit 35 jaar internationale ervaring.
 3. Door kleine groepen, intervallen en tussentijdse praktijkopdrachten neemt het effect voor de lange termijn toe.

De Eminence training Klantgerichte Communicatie beslaat 3 dagen gedurende 2 maanden, eventueel verlengd met een terugkomdag.

Honorarium in-company

De training Klantgerichte Communicatie wordt altijd in-company gegeven. Het honorarium wordt afgestemd op de groepsgrootte en trainingswensen van de klant.

Experience Day

Wilt u als beslisser ervaren hoe Matured Motivation Methods en een training Klantgerichte Communicatie uw organisatie succesvoller kunnen maken?

Wij nodigen u van harte uit om vrijblijvend de Eminence Experience Day bij te wonen. Wij laten u dan graag op actieve wijze kennismaken met diverse elementen uit de verschillende Eminence trainingen, het lesmateriaal en de werkwijze.

Offerte aanvragen

Gemakkelijk en snel een offerte aanvragen doet u direct online. U kunt ons ook altijd bellen op telefoonnummer +31 (0)85 06 53 722.

Is there anyone so wise as to learn by the experience of others?

Voltaire

Onderdelen van de Eminence training Klantgerichte Communicatie:

* Zelfmotivatie

* Commerciële gesprekstechnieken

* Motivatie- en inspiratietechnieken

* Sociale vaardigheden in een zakelijke context

* Commerciële productanalyse

* De klant als Ambassadeur

* Presentatietechnieken

* Verbale en non-verbale communicatie

* Visualiseringstechnieken

* Klachtenbehandeling

* Telefoongebruik

* E-mail

* Social media

* Schriftelijk voorstel

* Afsluittechnieken

* Zelfreflectie

* Creatieve verankering

* Persoonlijk actieplan