Experience is the teacher of all things

Mensen inspireren het beste uit zichzelf en anderen te halen door instelling en gedrag te trainen, dat is onze missie. Bij Eminence Trainingen geloven we dat je meer uit jezelf kunt halen met de ervaring van anderen. Vanuit deze gedachte hebben we een eigen manier van trainen ontwikkeld: Matured Motivation Methods.

Dit betekent dat alle Eminence Trainingen worden gegeven door ervaren, succesvolle mensen uit het bedrijfsleven. Met beproefde trainingsmethodieken, gebaseerd op 35 jaar internationale trainingservaring. Want, zoals Julius Caesar het al verwoordde: “Experience is de teacher of all things”.

Bedoeld om te inspireren

Eminence Trainingen zijn bedoeld voor iedereen met invloed op het bedrijfsresultaat. Leidinggevenden, managers en verkopers, maar ook binnendienstmedewerkers of andere  functies. Iedereen die anderen wil enthousiasmeren, motiveren en inspireren.

Effect op de lange termijn

Eminence Trainingen hebben effect op de lange termijn. Een van de pijlers onder het duurzaam effect is het intervalprincipe, waarbij intensieve trainingsdagen worden afgewisseld met praktijkintervallen van circa 3 weken. In deze tussenliggende periodes moeten de getrainde vaardigheden in de praktijk worden geoefend. Tijdens de training is er vervolgens ruimte voor evaluatie, aanscherping en doorontwikkeling, zodat de praktijkintervallen de trainingen versterken.

Trainingen

Alle trainingen kunnen in-company worden gegeven. Daarnaast worden de trainingen Management en Leiderschap en Verkoop ook gegeven als open inschrijving.

Internationale partnerships

Eminence Trainingen werkt nauw samen met een aantal trainingsbedrijven buiten Nederland. Zij hanteren dezelfde filosofie en werkwijze. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Waarom Eminence Trainingen?

    1. Eminence trainers zijn ervaren mensen uit het bedrijfsleven
    2. De Eminence trainingsmethodes hebben een beproefd effect op de lange termijn

      (gebaseerd op 35 jaar internationale trainingservaring)

    3. Eminence Trainingen inspireren mensen het beste uit zichzelf en anderen te halen

Inschrijven

Gemakkelijk en snel inschrijven doet u direct online. U kunt ons ook altijd bellen op telefoonnummer +31 (0)6 110 521 39.

Geert Strijker, oprichter Eminence Trainingen

“Mensen inspireren het beste uit zichzelf en anderen te halen”

Deel dit op: