Experience is the teacher of all things

Mensen inspireren het beste uit zichzelf te halen door instelling en gedrag te trainen, dat is onze missie. Bij Eminence Trainingen geloven we dat je meer uit jezelf kunt halen met de ervaring van derden. Vanuit deze gedachte hebben we een eigen manier van trainen ontwikkeld: Matured Motivation Methods.

Dit betekent dat alle Eminence trainingen gegeven geworden door ervaren, succesvolle leiders uit het bedrijfsleven. Met beproefde trainingsmethodieken, gebaseerd op 35 jaar internationale ervaring in trainingen. Want, zoals Caesar het al verwoordde: “Experience is de teacher of all things”.

Bedoeld om te inspireren

Eminence Trainingen zijn bedoeld voor iedereen met invloed op het bedrijfsresultaat. Leidinggevenden, managers en verkopers, maar ook binnendienstmedewerkers of andere representatieve functies. Iedereen die anderen wil enthousiasmeren, motiveren en inspireren.

Effect op de lange termijn

Eminence Trainingen realiseren een effect op de lange termijn. Een van de pijlers onder het langdurige effect is het intervalprincipe, waarbij intensieve trainingsdagen worden afgewisseld met praktijkintervallen van circa 3 weken. In deze tussenliggende periodes kunnen de getrainde vaardigheden in de praktijk worden gebracht en geoefend. Tijdens de training is er vervolgens ruimte voor evaluatie, aanscherping en doorontwikkeling op de praktijk. Zodat de praktijkintervallen de trainingen versterken, en vice versa.

Trainingen

Voor elk gewenst aantal deelnemers biedt Eminence Trainingen een gepaste oplossing. Alle trainingen worden in-company verzorgd. De trainingen Management en Leiderschap en Sales worden ook aangeboden op basis van open inschrijvingen.

Internationale partnerships

Eminence Trainingen werkt nauw samen met een aantal trainingsbedrijven buiten Nederland welke dezelfde filosofie en werkwijze hanteert. Heeft u vestigingen in het buitenland? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Waarom Eminence Trainingen?

    1. Eminence trainers zijn ervaren managers uit het bedrijfsleven
    2. De Eminence trainingsmethodes bieden een beproefd effect op de lange termijn

      (gebaseerd op 35 jaar internationale trainingservaring)

    3. Eminence Trainingen inspireert mensen het beste uit zichzelf te halen

Experience Day

Neem de proef op de som en ervaar zelf hoe het is om een Eminence training te volgen. Wij organiseren regelmatig een Experience Day waar u als beslisser zelf een oordeel kunt vormen over de werkwijze en inhoud van de trainingen. Gedurende de dag wordt op actieve wijze een aantal belangrijke thema’s uit onze trainingen samengevat en behandeld. Met afsluitend een gezellige borrel.

De Experience Day is geheel vrijblijvend. Er zijn geen kosten aan verbonden.


Geert Strijker, oprichter Eminence Trainingen

“Nederland inspireren het beste uit zichzelf te halen”

“35 jaar aan ‘experience’ voelt als een mooi begin”

“Mensen inspireren het beste uit zichzelf te halen, dat is mijn missie. Na 35 jaar internationale ervaring als directeur, trainer en managementcoach bij Gustav Käser Training International stond ik in 2017 voor de keuze. Of met pensioen gaan, of blijven doen wat ik het allerleukste vind: mensen trainen en coachen. Om zo het beste uit mezelf en anderen te halen. Ik koos voor het laatste en startte met Eminence Trainingen. Een mooi nieuw begin.”

 

Geert Strijker
Directeur Eminence Trainingen

LinkedIn

Geert Strijker, Eminence Trainingen