Experience is the teacher of all things

Mensen inspireren het beste uit zichzelf en anderen te halen door instelling en gedrag te trainen, dat is onze missie. Bij Eminence Trainingen geloven we dat je meer uit jezelf kunt halen met de ervaring van anderen. Vanuit deze gedachte hebben we een eigen manier van trainen ontwikkeld: Matured Motivation Methods.

Dit betekent dat alle Eminence Trainingen worden gegeven door ervaren, succesvolle mensen uit het bedrijfsleven. Met beproefde trainingsmethodieken, gebaseerd op 35 jaar internationale trainingservaring. Want, zoals Julius Caesar het al verwoordde: “Experience is de teacher of all things”.

Bedoeld om te inspireren

Eminence Trainingen zijn bedoeld voor iedereen met invloed op het bedrijfsresultaat. Leidinggevenden, managers en verkopers, maar ook binnendienstmedewerkers of andere  functies. Iedereen die anderen wil enthousiasmeren, motiveren en inspireren.

Effect op de lange termijn

Eminence Trainingen hebben effect op de lange termijn. Een van de pijlers onder het duurzaam effect is het intervalprincipe, waarbij intensieve trainingsdagen worden afgewisseld met praktijkintervallen van circa 3 weken. In deze tussenliggende periodes moeten de getrainde vaardigheden in de praktijk worden geoefend. Tijdens de training is er vervolgens ruimte voor evaluatie, aanscherping en doorontwikkeling, zodat de praktijkintervallen de trainingen versterken.

Trainingen

Alle trainingen kunnen in-company worden gegeven. Daarnaast worden de trainingen Management en Leiderschap en Verkoop ook gegeven als open inschrijving.

Internationale partnerships

Eminence Trainingen werkt nauw samen met een aantal trainingsbedrijven buiten Nederland. Zij hanteren dezelfde filosofie en werkwijze. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Waarom Eminence Trainingen?

    1. Eminence trainers zijn ervaren mensen uit het bedrijfsleven
    2. De Eminence trainingsmethodes hebben een beproefd effect op de lange termijn

      (gebaseerd op 35 jaar internationale trainingservaring)

    3. Eminence Trainingen inspireren mensen het beste uit zichzelf en anderen te halen

Experience Day

Neem de proef op de som en ervaar zelf het effect van een Eminence Training. Wij organiseren regelmatig een Experience Day waar u als beslisser zelf een oordeel kunt vormen over de werkwijze en inhoud van de trainingen. Gedurende de dag wordt op actieve wijze een aantal belangrijke thema’s uit onze trainingen samengevat en behandeld.

De Experience Day is geheel vrijblijvend. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Geert Strijker, oprichter Eminence Trainingen

“Mensen inspireren het beste uit zichzelf en anderen te halen”

’35 jaar ervaring’

“Mensen inspireren het beste uit zichzelf en anderen te halen, dat is mijn missie. Na 35 jaar internationale ervaring als directeur, trainer en managementcoach voor een Zwitserse onderneming stond ik in 2017 voor de keuze. Of met pensioen gaan, of blijven doen wat ik het allerleukste vind: mensen trainen en coachen. Om zo het beste uit mezelf en anderen te halen. Ik koos voor het laatste en startte met Eminence Trainingen.”

 

Geert Strijker
Directeur Eminence Trainingen
LinkedIn

Telefoon : +31(0)6 53 241 039
Email : geert.strijker@eminencetrainingen.com
Geert Strijker, directeur Eminence Trainingen

Joost de Bruijn, Trainer en Partner Eminence Trainingen

” Hoe mooi is het om het gedrag van je medemens te kunnen sturen om privé en zakelijk succes te behalen?

Eind 2017 kwam ik in contact met Eminence Trainingen en al snel was ik geïnspireerd door de wijze waarop kennis, inzichten en vaardigheden gebaseerd op gedrag en mentaliteit gepresenteerd en geïllustreerd werden. Mijn naam is Joost de Bruijn, ik ben een opgewekte en levenslustige man met communicatieve vaardigheden, empathisch vermogen, humor en sociale betrokkenheid voor mijn omgeving.

Met mijn kennis en werkervaring in de handel, de gezondheidszorg, dienstverlening en de horeca zie ik vele herkenningspunten die direct toepasbaar zijn op de werkvloer en in het dagelijks leven. Mijn hobby’s zijn o.a. muziek luisteren, en ik zing graag in een projectkoor. Daarnaast vaar ik met veel plezier met mijn platbodem over de Zeeuwse wateren, maak graag stedentrips en heb interesse in fotografie.

Met mijn twee opgroeiende tiener dochters heb ik ook nog regelmatig “leer-momenten” waardoor de één de ander inspireren kan. Hoe leuk is het om je kennis en kunde te mogen overdragen? Ik verheug mij erop, u als deelnemer, op een van onze trainingen te mogen verwelkomen!

Joost de Bruijn
Trainer en Partner Eminence Trainingen

 

Woonplaats : Breda
Telefoon : +31(0)6 13 107 582
Email : joost.de.bruijn@eminencetrainingen.com
Joost de Bruijn Eminence Trainingen

Hans Duineveld, Trainer en Partner Eminence Trainingen

“What you think, you become
What you feel, you attract
What you imagine, you create”
Buddha

Ik geloof in het ontwikkelen van mensen om persoonlijke groei te stimuleren, om verder te komen in het leven, om dromen te realiseren en om zodoende succesvol te worden. Want van succes word je blij en krijg je energie.

Uit eigen ervaring weet ik dat de trainingen van Eminence Trainingen uitstekend aansluiten op bovenstaande missie. Ik heb aan de start van mijn carrière een Leiderschapstraining bij Geert Strijker gevolgd. Tot op de dag van vandaag heb ik daar heel veel profijt en plezier van, zowel zakelijk als privé.

‘What you see, is what you get’  is het credo bij Eminence Trainingen. Ik ben uw gesprekspartner en ook degene die de trainingen verzorgt. Deze aanpak zorgt voor korte lijnen en een ultieme betrokkenheid en verantwoordelijkheid bij het gehele traject.

Ik heb veel ervaring met het opzetten en leiden van bedrijven in een eindverantwoordelijke positie. Mijn passie qua trainen ligt dan ook op de volgende deelgebieden: Leiderschap, Verkoop en meer in bredere zin bij Communicatie. Ik ben ervan overtuigd dat ik op deze onderdelen een toegevoegde waarde ben voor uw bedrijf. Ik zie uit naar een eerste kennismaking.

Hans Duineveld
Trainer en Partner bij Eminence Trainingen

 

Woonplaats : Melick
Telefoon : +31(0)6 15 611 440
Email : hans.duineveld@eminencetrainingen.nl
Hans Duineveld, eminence-trainingen

Deel dit op: