Geert Strijker, Directeur Eminence Trainingen

Ik wil mensen inspireren het beste uit zichzelf en anderen te halen

’35 jaar ervaring’

Mensen inspireren het beste uit zichzelf en anderen te halen, dat is mijn missie. Na 35 jaar internationale ervaring als directeur, trainer en managementcoach voor een Zwitserse onderneming stond ik in 2017 voor de keuze. Of met pensioen gaan, of blijven doen wat ik het allerleukste vind: mensen trainen en coachen. Om zo het beste uit mezelf en anderen te halen. Ik koos voor het laatste en startte met Eminence Trainingen.

Geert Strijker
Directeur Eminence Trainingen
LinkedIn

Telefoon : +31(0)6 53 241 039
Email : geert.strijker@eminencetrainingen.com
Geert Strijker, directeur Eminence Trainingen

Joost de Bruijn, Trainer en Partner Eminence Trainingen

” Hoe mooi is het om het gedrag van je medemens te kunnen sturen om privé en zakelijk succes te behalen?

Eind 2017 kwam ik in contact met Eminence Trainingen en al snel was ik geïnspireerd door de wijze waarop kennis, inzichten en vaardigheden gebaseerd op gedrag en mentaliteit gepresenteerd en geïllustreerd werden. Mijn naam is Joost de Bruijn, ik ben een opgewekte en levenslustige man met communicatieve vaardigheden, empathisch vermogen, humor en sociale betrokkenheid voor mijn omgeving.

Met mijn kennis en werkervaring in de handel, de gezondheidszorg, dienstverlening en de horeca zie ik vele herkenningspunten die direct toepasbaar zijn op de werkvloer en in het dagelijks leven. Mijn hobby’s zijn o.a. muziek luisteren, en ik zing graag in een projectkoor. Daarnaast vaar ik met veel plezier met mijn platbodem over de Zeeuwse wateren, maak graag stedentrips en heb interesse in fotografie.

Met mijn twee opgroeiende tiener dochters heb ik ook nog regelmatig “leer-momenten” waardoor de één de ander inspireren kan. Hoe leuk is het om je kennis en kunde te mogen overdragen? Ik verheug mij erop, u als deelnemer, op een van onze trainingen te mogen verwelkomen!

Joost de Bruijn
Trainer en Partner Eminence Trainingen

 

Woonplaats : Breda
Telefoon : +31(0)6 13 107 582
Email : joost.de.bruijn@eminencetrainingen.com
Joost de Bruijn Eminence Trainingen

Pieter Loeff, Trainer en Partner Eminence Trainingen

“Soms helpt het om eens aan de andere kant van de tafel te zitten”

Door soms eens aan de andere kant van de tafel te zitten en te voelen wat die ander voelt tijdens een zakelijk gesprek, kan juist dat verschil maken om de boodschap echt over te laten komen.

Na ruim 30 jaren ervaring in vele verschillende internationale leidinggevende en commerciële rollen binnen vele diverse organisatieculturen, ben ik er als geen ander achter gekomen hoe belangrijk communicatie is om het beste uit je team en organisatie te halen. Kortom het beste uit je zelf te halen! Voor mij is het allerleukst om middels het geven van training, deze ervaring te delen met anderen.

Pieter Loeff
Trainer en Partner Eminence Trainingen
LinkedIn

Woonplaats : Schin op Geul
Telefoon : +31(0)6 53 888 152
Email : pieter.loeff@eminencetrainingen.com
Pieter Loeff, Eminence Trainingen

Hans Duineveld, Trainer en Partner Eminence Trainingen

“What you think, you become
What you feel, you attract
What you imagine, you create”
Buddha

Ik geloof in het ontwikkelen van mensen om persoonlijke groei te stimuleren, om verder te komen in het leven, om dromen te realiseren en om zodoende succesvol te worden. Want van succes word je blij en krijg je energie.

Uit eigen ervaring weet ik dat de trainingen van Eminence Trainingen uitstekend aansluiten op bovenstaande missie. Ik heb aan de start van mijn carrière een Leiderschapstraining bij Geert Strijker gevolgd. Tot op de dag van vandaag heb ik daar heel veel profijt en plezier van, zowel zakelijk als privé.

‘What you see, is what you get’  is het credo bij Eminence Trainingen. Ik ben uw gesprekspartner en ook degene die de trainingen verzorgt. Deze aanpak zorgt voor korte lijnen en een ultieme betrokkenheid en verantwoordelijkheid bij het gehele traject.

Ik heb veel ervaring met het opzetten en leiden van bedrijven in een eindverantwoordelijke positie. Mijn passie qua trainen ligt dan ook op de volgende deelgebieden: Leiderschap, Verkoop en meer in bredere zin bij Communicatie. Ik ben ervan overtuigd dat ik op deze onderdelen een toegevoegde waarde ben voor uw bedrijf. Ik zie uit naar een eerste kennismaking.

Hans Duineveld
Trainer en Partner bij Eminence Trainingen

 

Woonplaats : Melick
Telefoon : +31(0)6 15 611 440
Email : hans.duineveld@eminencetrainingen.nl
Hans Duineveld, eminence-trainingen

Froos Vullings, Trainer en Partner Eminence Trainingen

“Trainen en coachen heeft altijd in mijn bloed gezeten”

Ik heb veel verschillende functies in het bedrijfsleven gehad, waarin training, communicatie, verkoop, leidinggeven en samenwerken altijd de rode draad vormden.

In 1997 ging één van mijn dromen in vervulling en werd ik zelfstandig ondernemer van een industriële wasserij met uiteindelijk meer dan 150 mensen in dienst.

Sinds ik mijn bedrijf verkocht heb, ben ik mij steeds meer met trainen en coachen van mensen gaan bezighouden. Als man uit de praktijk wil ik mijn kennis graag met anderen delen.

Persoonlijke ontwikkeling is mijn passie en daar besteed ik veel tijd, geld en energie aan, omdat ik merk dat dit me heel veel brengt en nog belangrijker: het maakt me gelukkig. Ik zie ernaar uit om met jou samen te werken.

Froos Vullings
Trainer en Partner Eminence Trainingen

 

Woonplaats : Raalte
Telefoon : +31(0)6 51 274 137
Email : froos.vullings@eminencetrainingen.com
Froos Vullings, Eminence Trainingen