Hans Duineveld, Trainer en Eigenaar Eminence Trainingen

” If you can dream it, you can do it

Ik geloof in het ontwikkelen van mensen om persoonlijke groei te stimuleren, om verder te komen in het leven, om dromen te realiseren en om zodoende succesvol te worden. Want van succes word je blij en krijg je energie.

Uit eigen ervaring weet ik dat de trainingen van Eminence Trainingen uitstekend aansluiten op bovenstaande missie. Ik heb aan de start van mijn carrière een Leiderschapstraining bij Geert Strijker gevolgd. Tot op de dag van vandaag heb ik daar heel veel profijt en plezier van, zowel zakelijk als privé.

‘What you see, is what you get’  is het credo bij Eminence Trainingen. Ik ben uw gesprekspartner en ook degene die de trainingen verzorgt. Deze aanpak zorgt voor korte lijnen en een ultieme betrokkenheid en verantwoordelijkheid bij het gehele traject.

Ik heb veel ervaring met het opzetten en leiden van bedrijven in een eindverantwoordelijke positie. Mijn passie qua trainen ligt dan ook op de volgende deelgebieden: Leiderschap, Verkoop en meer in bredere zin bij Communicatie. Ik ben ervan overtuigd dat ik op deze onderdelen een toegevoegde waarde ben voor uw bedrijf. Ik zie uit naar een eerste kennismaking.

Hans Duineveld
Trainer / Eigenaar

 

Woonplaats : Melick
Telefoon : +31(0)6 15 611 440
Email : hans.duineveld@eminencetrainingen.com
Hans Duineveld, eminence-trainingen

Geert Strijker, Trainer en Partner bij Eminence Trainingen

Ik wil mensen inspireren het beste uit zichzelf en anderen te halen

’35 jaar ervaring’

Mensen inspireren het beste uit zichzelf en anderen te halen, dat is mijn missie. Na 35 jaar internationale ervaring als directeur, trainer en managementcoach voor een Zwitserse onderneming stond ik in 2017 voor de keuze. Of met pensioen gaan, of blijven doen wat ik het allerleukste vind: mensen trainen en coachen. Om zo het beste uit mezelf en anderen te halen. Ik koos voor het laatste en startte met Eminence Trainingen.

In januari 2020 heb ik besloten om het bedrijf over te dragen aan een ervaren trainer/partner van Eminence Trainingen: Hans Duineveld.

Geert Strijker
Trainer en Partner bij Eminence Trainingen
LinkedIn

Telefoon : +31(0)6 53 241 039
Email : geert.strijker@eminencetrainingen.com
Geert Strijker, directeur Eminence Trainingen

Joost de Bruijn, Trainer en Partner Eminence Trainingen

” Hoe mooi is het om het gedrag van je medemens te kunnen sturen om privé en zakelijk succes te behalen?

Eind 2017 kwam ik in contact met Eminence Trainingen en al snel was ik geïnspireerd door de wijze waarop kennis, inzichten en vaardigheden gebaseerd op gedrag en mentaliteit gepresenteerd en geïllustreerd werden. Mijn naam is Joost de Bruijn, ik ben een opgewekte en levenslustige man met communicatieve vaardigheden, empathisch vermogen, humor en sociale betrokkenheid voor mijn omgeving.

Met mijn kennis en werkervaring in de handel, de gezondheidszorg, dienstverlening en de horeca zie ik vele herkenningspunten die direct toepasbaar zijn op de werkvloer en in het dagelijks leven. Mijn hobby’s zijn o.a. muziek luisteren, en ik zing graag in een projectkoor. Daarnaast vaar ik met veel plezier met mijn platbodem over de Zeeuwse wateren, maak graag stedentrips en heb interesse in fotografie.

Met mijn twee opgroeiende tiener dochters heb ik ook nog regelmatig “leer-momenten” waardoor de één de ander inspireren kan. Hoe leuk is het om je kennis en kunde te mogen overdragen? Ik verheug mij erop, u als deelnemer, op een van onze trainingen te mogen verwelkomen!

Joost de Bruijn
Trainer en Partner Eminence Trainingen

 

Woonplaats : Breda
Telefoon : +31(0)6 13 107 582
Email : joost.de.bruijn@eminencetrainingen.com
Joost de Bruijn Eminence Trainingen

Deel dit op: