Trainer worden bij Eminence Trainingen

Heb jij altijd het beste uit jezelf en uit anderen gehaald als salesmanager of als leidinggevende en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?  Overweeg dan om met jouw ervaringen ook andere mensen te inspireren en word trainer bij Eminence Trainingen.

Tijdens de opleiding laten we je eerst kennis maken met het concept van Eminence Trainingen, je leert de opbouw van de vijfdaagse managementtraining, de training heeft een bepaalde opbouw, de basis wordt gelegd tijdens de eerste dag, de dagen daarop volgend zijn bouwstenen, die elkaar in een logisch patroon opvolgen.

Naast de conceptuele inhoud van de trainingen besteden we ruim aandacht aan je vaardigheden als trainer. Naar onze overtuiging is trainen een vak en wij helpen je om er jouw vak van te maken. We bieden je tal van middelen aan om je een vakmanschap te verstevigen. We laten je kennis maken met een aantal modellen en theorieën die er zeker aan bijdragen dat je steviger in je schoenen staat als trainer. Het accent ligt op de persoon van de trainer, wie ben je als trainer, welke waarden , overtuigingen, vaardigheden en gedragingen neem je mee en welk effect hebben ze op je deelnemers. Voor dit onderdeel staan 2 dagen gereserveerd.

De ervaring leert dat de bovenstaande stappen een prachtige basis vormen om te starten als trainer, maar dat er meer voor nodig is om te slagen als trainer. Hoe wordt je als trainer een personal brand? Die vraag staat centraal in de module waarin we je begeleiden bij je lokale marketing. Je maakt jouw eigen marketingplan, volgens een uitgekiend stappenplan.

 

Franchise-overeenkomst

Eminence Trainingen biedt haar trainers een samenwerking aan op basis van een franchise-overeenkomst en zelfstandig ondernemerschap. Zo behoudt u uw vrijheid bij het verkopen en geven van de trainingen en zorgen wij voor lesmateriaal, opleidingsprogramma’s, administratieve en logistieke ondersteuning. Daarnaast ondersteunen wij partners op het gebied van marketing.

Belangrijk om te vermelden is dat we als Eminence Trainingen samenwerken op basis van:

  1. Een franchise-overeenkomst
  2. Een eenmalige entreefee
  3. Een aantrekkelijk verdienmodel

 

Deel dit op: