Trainer worden bij Eminence Trainingen – Eminenties gezocht

Heeft u altijd het beste uit uzelf en uit anderen gehaald als salesmanager of als directeur? En bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Overweeg dan om met uw succesvolle ervaringen ook andere mensen te inspireren en word trainer bij Eminence Trainingen.

Eminence Trainingen staat altijd open voor nieuwe eminenties/trainers met betrekking tot de thema’s sales, management en leiderschap. Bent u een ervaren (sales)manager of directeur met een bewezen track-record, eminentie in uw vak en iemand die het leuk vindt om anderen te inspireren met kennis en kunde, dan komen we graag met u in contact. 

Franchise-overeenkomst

Eminence Trainingen biedt haar trainers bij voorkeur een samenwerking aan op basis van een franchise-overeenkomst en zelfstandig ondernemerschap. Zo behoudt u uw vrijheid bij het verkopen en geven van de trainingen en zorgen wij voor lesmateriaal, opleidingsprogramma’s, marketing en ondersteuning.

Wilt u alleen trainingen verkopen en niet trainen? Dan bespreken we dat. Wilt u de trainingen liever alleen geven en niet verkopen, dat is mogelijk. Of wilt u én verkopen én trainen? Alle opties zijn bespreekbaar.

Belangrijk om te vermelden is dat we als Eminence Trainingen bij voorkeur samenwerken op basis van:

 1. Een franchise-overeenkomst
 2. Een eenmalige entree fee
 3. Een aantrekkelijk verdienmodel

Stappenplan trainer

Om elkaar goed te leren kennen en de verwachtingen aan beide kanten helder te hebben doorlopen alle trainers dezelfde stappen:

 1. U meldt zich aan via ons aanmeldingsformulier of per e-mail
 2. Hierna volgt:
  1. Een individueel gesprek met Geert Strijker, directeur en oprichter Eminence Trainingen B.V.
  2. Een individueel gesprek met onze HR- en marketingadviseur
 3. Als we er aan beide kanten een goed gevoel over hebben, dan plannen we een vervolggesprek om tot samenwerking te komen. 

Aanmeldingsformulier trainer

We verheugen ons zeer op uw belangstelling. Bij interesse kunt u zich aanmelden via onderstaand formulier.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.