Trainer worden bij Eminence Trainingen

Heb jij altijd het beste uit jezelf en uit anderen gehaald als salesmanager of als leidinggevende en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?  Overweeg dan om met jouw ervaringen ook andere mensen te inspireren en word trainer bij Eminence Trainingen. Omdat wij het belangrijk vinden dat je een goede trainer wordt die ook is staat is om een zelfstandig bestaan als trainer op te bouwen krijg je een uitgebreide opleiding en begeleiding. De opleiding bestaat uit drie bouwstenen:

  1. We laten je eerst kennis maken met het tijdloze concept van Eminence Trainingen, je leert de opbouw van de vijfdaagse managementtraining, de training heeft een bepaalde opbouw, de basis wordt gelegd tijdens de eerste dag, de dagen daarop volgend zijn bouwstenen, die elkaar in een logisch patroon opvolgen. Je maakt ook kennis met de visualisaties, die de trainingen een uniek karakter geven en die eraan bijdragen dat de trainingen beklijven, vaak een mensenleven lang.
  2. Naast de conceptuele inhoud van de trainingen besteden we ruim aandacht aan je vaardigheden als trainer. Naar onze overtuiging is trainen een vak en wij helpen je om er jouw vak van te maken. We bieden je tal van middelen aan om je  vakmanschap te verstevigen. We laten je kennis maken met een aantal modellen en theorieën die er zeker aan bijdragen dat je steviger in je schoenen staat als trainer. Het accent ligt op de persoon van de trainer, wie ben je als trainer, welke waarden , overtuigingen, kwaliteiten en gedragingen neem je mee en welk effect hebben ze op je deelnemers. Voor dit onderdeel staan 2 dagen gereserveerd.
  3. De ervaring leert dat de bovenstaande stappen een prachtige basis vormen om te starten als trainer, maar dat er meer voor nodig is om te slagen als trainer. Hoe wordt je als trainer een personal brand? Die vraag staat centraal in de module waarin we je begeleiden bij het schrijven van je eigen business- marketingplan.

 

Licentienemer

Wij merken dat er steeds meer behoefte is aan jonge leidinggevenden, die zich willen ontwikkelen op het gebied van communicatieve- en managementvaardigheden. Daarom maken wij het voor mensen die de ambitie hebben om trainer te worden eenvoudig op die droom te verwezenlijken. Heb jij de ambitie om trainer te worden? Word dan licentienemer bij Eminence Trainingen.  Je betaalt een éénmalige bijdrage voor de licentie en daarvoor krijg je de opleiding zoals boven beschreven, daarnaast krijg je een uitgebreide vermelding op de website van Eminence Trainingen en word je onderdeel van het collectief. Doordat je licentienemer bent is er geen afdracht van omzet naar de licentiehouder. Elke trainer kiest zijn eigen specifieke doelgroep op basis van zijn eigen ervaring en competenties.

Voor wie interessant

Herken jij je in de onderstaande typeringen, dan ben ben jij voor ons de ideale trainer.

Je bent een ondernemend ingesteld en je hebt je sporen in het bedrijfsleven verdiend. Je weet ‘hoe het werkt’, maar je weet ook dat successen uit het verleden geen garantie zijn voor de toekomst.

Je bent een ‘mensen-mens, die gemakkelijk communiceert op alle niveaus, je hebt gevoel voor humor, maar vooral geloof je dat elk mens de kans moet krijgen om zijn potentieel maximaal te benutten.

Je werkt graag zelfstandig, maar je vindt het ook prettig om bij een collectief te horen en daar een inhoudelijke bijdrage aan te leveren.

Startdata

In oktober 2020 starten we met de opleiding.

 

Deel dit op: